Stichting BIO

Movie Unlimited steunt Bio Vakantieoord!

U toch ook? 

Stichting Bio Kinderrevalidatie is in 1927 door de toenmalige Bioscoopbond, op initiatief van bioscoopexploitant Abraham Tuschinski, opgericht en ontleent daaraan zijn naam. De warme band met de filmtheaters bestaat nog steeds. Al meer dan 90 jaar worden de collectefilms in de Nederlandse bioscopen vertoond; elke kwartaal is deze minimaal 3 weken te zien. Het Bio Vakantieoord krijgt daarbij volop steun van Jean Mineur Mediavision, de Nederlandse Vereniging voor Bioscopen en Filmtheaters (NVBF) en Cinefox.

Een weekje erop uitgaan is voor gezinnen met een complex gehandicapt kind niet vanzelfsprekend. Ze zijn immers altijd - 24/7 - afhankelijk van de juiste zorg, hulpmiddelen en een aangepaste omgeving. Het Bio Vakantieoord heeft alle voorzieningen 'in huis' voor een fijne vakantie. Bovendien is er een manege, een zwembad, een bioscoop en zijn er tal van speeltoestellen: alles volledig toegespitst op de beperkingen van het kind. Een professioneel, gastvrij team staat voor hen klaar met originele, gezellige en uitdagende activiteiten.

Bio hanteert een prijsbeleid dat is afgestemd op de financiële draagkracht van de vakantiegasten. Het Bio Vakantieoord brengt slechts 30% van de prijs in rekening bij de gasten. Daarnaast zijn ze afhankelijk van giften en donaties.

Om de vakantie voor hen betaalbaar te houden, is uw hulp nodig. Helpt u mee? 

Koste wat het kost. Iedereen een fijne vakantie.