Arrangementen

Hoe gaat het gebruik van arrangementsstoelen in zijn werk?
Arrangementsstoelen zijn de beste plaatsen in onze bioscoopzaal. Hiervoor betaalt u dan ook een toeslag van €2,- per persoon extra. De arrangementsstoelen worden verkocht per even aantal. Daarnaast kunt u ervoor kiezen het gebruik van arrangementsstoelen te combineren met het bijbehorende Love/V.I.P. arrangement. Bij dit arrangement heeft u naast de filmtickets recht op het gebruik van de stoelen en keuze tussen 2 drankjes (per persoon 1 drankje) of 1 flesje champagne.
Voor het arrangement betaalt u bij een reguliere voorstellingen € 29,- voor 2 personen.

Is het mogelijk om een Love/V.I.P. arrangement met 3 personen te gebruiken?
De arrangementsstoelen zijn bestemd voor twee personen. Wij verkopen ze dan ook alleen per even aantallen.

Hoe kan ik mijn consumpties horend bij het arrangement krijgen?
U ontvangt een bonnetje als bewijs voor uw recht op consumpties. Deze kunt u aan de bar of tijdens de film inwisselen bij onze medewerkers in ruil voor uw consumpties.

Kan ik mijn Love/VIP bon gebruiken tijdens de Ladies Only?
Het gebruik van bioscoopbonnen is helaas niet mogelijk tijdens speciale voorstellingen zoals bijvoorbeeld de Ladies Only. Deze voorstellingen zijn vaak anders geprijsd dan reguliere voorstellingen, waardoor wij het gebruik van bioscoopbonnen tijdens specials niet kunnen accepteren.

Kan ik arrangementen met de Nationale Bioscoopbon betalen?
Helaas kunt u de fysieke bioscoopbonnen niet betalen met de Nationale Bioscoopbon. Wel kunt u het Love/V.I.P. arrangement los reserveren. In dat geval kunt u het bedrag wel betalen met de Nationale Bioscoopbon.

Ik heb twee vrijkaarten. Is het mogelijk om met bijbetaling gebruik te maken van een Love/V.I.P. arrangement?
Helaas is dit niet mogelijk. Wel kunt u met de vrijkaarten kiezen voor het gebruik van arrangementsstoelen tegen betaling van de toeslag die hiervoor geldt. Consumpties dient u zelf apart te bestellen aan de bar.

Kan ik bij een Love/V.I.P. arrangement ook wijn krijgen in plaats van champagne?
U kunt bij een Love/V.I.P. arrangement de champagne verwisselen voor de wijn. Geef dit in dat geval tijdig door aan één van onze medewerkers.

Ik wil graag voor de voorstelling een hapje eten. Is dit mogelijk?
Jazeker. Wij hebben samen met een aantal restaurants een cinemamenu samengesteld. Klik hier voor meer informatie over deze arrangementen!

Hoe werkt een cinemamenu precies?
Bij het cinemamenu kunt u genieten van 3-gangen keuzemenu bij het restaurant van uw keuze en met de bioscoopbonnen die u bij het restaurant ontvangt gratis een reguliere voorstelling bij Movie Unlimited bezoeken.

Kan ik de bioscoopbonnen van het cinemamenu ook op een andere dag dan het diner gebruiken?
Ja. De bioscoopbonnen zijn algemene bonnen en een jaar geldig na uitgifte.