The Nun

Filmmaker James Wan, regisseur van de succesvolle films The Conjuring en The Conjuring 2 verkent een andere donkere hoek van ditzelfde universum met The Nun. Geregiseerd door Corin Hardy (The Hallow), wordt dit nieuwe angstaanjagende verhaal geproduceerd door Wan en door Peter Safran, die verantwoordelijk is voor de productie van de gehele The Conjuring franchise.

Wanneer een jonge non in een klooster in Roemeniƫ haar eigen leven neemt, worden er een priester met een onheilspellend verleden en een noviciaat op de drempel van haar laatste geloften door het Vaticaan gestuurd om dit te onderzoeken. Samen onthullen ze het profane geheim van de orde en riskeren daarbij niet alleen hun leven, maar ook hun geloof en ziel.

Ze confronteren een kwaadaardige kracht in de vorm van diezelfde demonische non die het publiek al eerder terroriseerde in The Conjuring 2 waarbij de abdij een gruwelijk slagveld wordt tussen de levenden en de verdoemden.

Let op: deze film is gekeurd voor 16 jaar en ouder. Dat houdt in dat iedereen die de film bezoekt 16 jaar of ouder moet zijn en wij hierop moeten controleren. Wij raden daarom iedereen aan een geldig legitimatiebewijs mee te nemen!

TheNun_131813837302226036_big.jpg

Cast & Crew
DemiƔn Bichir, Taissa Farmiga, Jonas Bloquet, Charlotte Hope, Ingrid Bisu, Bonnie Aarons

Regie
Corin Hardy

Lengte
1:53 deze voorstelling is zonder pauze

Kijkwijzer


Speeltijden (klik op de tijden om te kopen)

zozo21oktoberokt 21:15
didi23oktoberokt 21:15
  • TheNun_131813837320663730_big.jpg