Aanvragen (nieuwe) Movie Unlimited Pas

Waar kan ik de Movie Unlimited Pas bestellen?

De Movie Unlimited pas is eenvoudig online te bestellen. Na het betalen van de eerste termijn ontvangt u per mail een tijdelijke pas; een pdf die u direct kunt uitprinten om mee naar de film te gaan.


Ik ben mijn Movie Unlimited Pas kwijt, hoe bestel ik een nieuwe?

U kunt een nieuwe pas aanvragen via de klantenservice op [email protected]. Wij sturen u dan binnen 24 uur een tijdelijke pas waarmee u direct weer naar de film kunt. Binnen twee weken ontvangt u een echte pas per post. Conform de algemene voorwaarden zijn aan het maken en opsturen van een vervangende pas eenmalige kosten van €10,- verbonden. Dit bedrag wordt automatisch van uw rekening afgeschreven.

 

Aan welke eisen moet de foto voor mijn Movie Unlimited Pas voldoen?

De Movie Unlimited Pas is een persoonsgebonden pas. Het is dan ook de bedoeling dat de foto op de pas een goede afspiegeling vormt van de pashouder. Heeft u geen pasfoto bij de hand? Dat is geen probleem. Het mag bijvoorbeeld ook een vakantiefoto zijn. Als de foto maar duidelijk is, uw gezicht er in zijn geheel en goed herkenbaar opstaat en u geen zonnebril of hoofddeksel draagt. Daarnaast moet de foto minimaal 640 pixels breed zijn. Ondersteunde bestandsformaten zijn .jpg, .png, en .gif.