Inleveren Nationale Bioscoopbon nu ook online mogelijk


Onze website heeft een nieuw jasje gekregen. De afgelopen weken is hard gewerkt om de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Daarom zetten we de belangrijkste verbeteringen even voor jou op een rij:

  • Het is nu óók mogelijk om de Nationale Bioscoopbononline in te wisselen bij Movie Unlimited Bioscopen! Voor online gebruik heb je het kaartnummer en de veiligheidscode nodig van de Nationale Bioscoopbon. Het kaartnummer is een 19-cijferige code welke op de achterzijde van de pas, onder de barcode staat. De veiligheidscode is een 6-cijferige code welke onder een veiligheidssticker naast de barcode zit.
  •  Het filmprogramma wordt op een nieuwe en frisse manier gepresenteerd.
  • Met een Movie Unlimited Account kun je makkelijk tickets kopen en wijzigen. Daarnaast heb je snel en makkelijk toegang tot je tickets op je pc, mobiel en/of tablet. Óók kun je nu tickets bestellen als ‘gast’. Daarvoor hebben wij alleen je e-mailadres en telefoonnummer nodig.

Uiteraard is een website nooit helemaal af. De komende tijd zullen we de site verder door ontwikkelen om er voor te zorgen dat deze zo optimaal mogelijk functioneert. Bezoek onze website dus regelmatig om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws rondom de films en Movie Unlimited. Wil jij graag wekelijks op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!