Nieuws

Kids Movie Dag | 27 juni


Kids Movie Dag

 

Op woensdagmiddag 27 juni organiseert Movie Unlimited de jaarlijkse Kids Movie Dag voor kinderen tussen 4 en 12 jaar. Dit jaar niet met 1 film, maar met 3 films!


Om het schooljaar feestelijk af te sluiten kunnen onze kleine filmbezoekers kiezen uit: 'Incredibles 2 (NL) 2D óf 3D', 'Pieter Konijn' óf 'Sherlock Gnomes (NL) 2D'.


Om er een feestelijke middag van te maken zijn er voor de kinderen verschillende activiteiten georganiseerd; zoals schminken, een quiz en gamen. Daarnaast zijn er leuke prijzen te winnen en krijgen de kinderen bij binnenkomst een welkomstdrankje en na afloop een leuk cadeautje mee naar huis!

  • Start programma 14:30 uur. Start films 15:30 uur.
  • Entreeprijs: € 10,- per persoon voor de 3D-films en € 7,50 per persoon voor de 2D-films.
  • Heb jij een Kids Movie Pas? Dan krijg je zelfs € 2,- korting!

 

Incredibles 2 (klik op de versie naar keuze voor tickets) NL 2D-versie óf NL 3D-versie

In dit nieuwe avontuur staat Helen in de spotlight als superheld, terwijl Bob dagelijkse heldendaden verricht in het huishouden, met Violet, Dash en baby Jack-Jack – wiens superkrachten nog ontdekt moeten worden.

 

Pieter Konijn

De strijd tussen Pieter en meneer Verhoef om de moestuin loopt ontzettend uit de hand. Ook proberen ze allebei in de smaak te vallen bij hun lieve buurvrouw Bea. Zij is gek op dieren, terwijl meneer Verhoef juist een hekel heeft aan het ‘ongedierte’.

 

Sherlock Gnomes

Nadat Gnomeo en Juliet met hun familie arriveren in de stad, zijn ze eerst vooral bezig om de tuin lenteklaar te krijgen. Maar dan komen ze erachter dat iemand in heel Londen tuinkabouters aan het kidnappen is.

 

 

 

 

 

Volg ons