Nieuws

Specials!


Zaterdag 22 juli om 20.00 uur kunt u wederom genieten van het muziekale spectakel van André Rieu live vanuit Maastricht.

Reserveer een plaats op de eerste rij en ervaar het concert van 'de koning van de wals' bij ons op het witte doek!

 

Tijdens de Ladies Night van woensdag 26 juli draaien wij de film Girls Night Out. In de gewaagde komedie Girls Night Out komen vijf studievriendinnen na tien jaar weer samen voor een wild vrijgezellenfeest in Miami.

 

Woensdag 16 augustus is er weer een Ladies Night! Dit keer met de film Hampstead. In Joel Hopkins' drama Hampstead vindt een rouwende weduwe onverwacht haar plezier in het leven terug wanneer ze verliefd wordt op een dakloze man die in het park Hampstead Heath in Noord-Londen woont.

 

Op zondag 27 augustus om 10.30 uur (aanvang vanaf 10:00 uur) is de 'Kleuterbios' van augustus. Bekijk de nieuwste afleveringen van Nick jr. 

Paw Patrol, Blaze en de Monsterwielen én Shimmer & shine op het grote witte scherm! Kleuterbios vertoont voor kinderen van 3 tot 6 jaar de allerleukste kinderfilms, waarbij het licht niet helemaal uit gaat en het geluid wat zachter staat. Bovendien krijgt ieder kind een kleurplaat en een diploma filmkijken.

 

Volg ons