Route

De bioscoop is op verschillende manieren te bereiken!

 
 

Movie Unlimited is gevestigd aan het Prinses Catharina Amaliaplein tegenover 'The Shamrock Irish Pub', die gevestigd is aan de aansluitende winkelstraat (Grotestraat).

Openbaar vervoer
Vanaf het NS station in Almelo loopt u in ongeveer 15 minuten naar Movie Unlimited Almelo. Via het Stationsplein slaat u bij de Koninklijke Ten Cate NV linksaf de Wierdensestraat in. De Wierdensestraat loopt u helemaal door tot u niet meer verder kunt. Op dat punt slaat u rechtsaf De Waag in. Deze straat volgt u tot hij overgaat in de Schuttenstraat. Op het eerstvolgende kruispunt slaat u rechtsaf de Grotestraat in. Halverwege deze winkelstraat krijgt u aan de linkerzijde het Prinses Catharina Amaliaplein waaraan onze bioscoop gevestigd is.

Met buslijn 21 en 22 kunt u uitstappen bij halte Almelo, Centrumplein, om vervolgens lopend via de Waag bij de bioscoop uit te komen.

Fietsers
Voor fietsers is er achter de bioscoop een bewaakte fietsenstalling aanwezig.
Deze is gevestigd in parkeergarage 'Stadserf' (voor meer informatie zie hieronder).

Met de auto
Vanaf de A35
Vanaf de A35 neemt u afslag 30 Almelo-Zuid om vervolgens uit te komen op de N349. Op de N349 houdt u Ring Oost (Ootmarsum). Daarna volgt u parkeerroute 'Stadserf' en P2/P3 om uit te komen bij de parkeergarage achter de bioscoop.

Vanaf de N36
Vanaf de N36 neemt u afslag Almelo-Noord en slaat u na de afrit linksaf de Oosterweilandweg op. Deze weg blijft u volgen en loopt over in de Van Rechteren Limpurgsingel. Hier volgt u vervolgens parkeerroute 'Stadserf' en P2/P3 om uit te komen bij de parkeergarage achter de bioscoop.

Parkeren in de buurt
Parkeren is tegen betaling mogelijk in naastgelegen parkeergarage achter de bioscoop. Volg dan de parkeerroute 'Stadserf' en P2/P3. Parkeren in de parkeergarage kan 24 uur per dag en 7 dagen in de week.

Gegevens voor het navigatiesysteem
Parkeergarage 'Stadserf'
Hagenborgh 115
Almelo

In het centrum van Almelo kun je ook parkeren. Dit is tot 18:00 uur tegen betaling.
Let op: voor sommige straten (bijvoorbeeld Hofkampstraat) geldt dit ook na 18:00 uur.