Ticketprijzen

Hieronder tref je een overzicht aan van de mogelijkheden voor het kopen/reserveren van tickets. Kies vervolgens jouw manier van reserveren. Op de achterliggende pagina vind je de actuele tickettarieven die gehanteerd worden.

Kies hieronder een categorie voor de actuele ticketprijzen:

Het is voordeliger om online of aan de kassa uw tickets te kopen (deze ticketprijs is gelijk). Daarnaast hoeft u met online tickets niet in de rij voor de kassa te staan, maar kunt u meteen doorlopen naar de kaartcontrole. Ook heeft u met gekochte tickets het voordeel om precies op tijd te kunnen komen voor de voorstelling. Gereserveerde tickets moeten doorgaans minimaal een kwartier van tevoren worden opgehaald; die tijd kunt u nu besparen.

Movie Unlimited biedt ook de mogelijkheid om tickets telefonisch te reserveren; hier zijn wel extra kosten aan verbonden. Deze kosten bedragen €0,50* per ticket (*uitzondering: deze extra kosten worden niet doorberekend bij telefonische reserveringen voor de Movie Unlimited pas, filmbonnen, filmfeestjes, arrangementen of plaatsen voor mindervalide personen).

Wat films betreft kun je bij Movie Unlimited een aantal categorieën onderscheiden:

  • 2D-voorstelling
  • 3D-voorstelling
  • Arrangementstoelen
  • Specials

Let op: Sinds juni 2020 zijn wij cashless en kun je bij ons alleen pinnen.